Speo-Alpin MH

Adresa:
Str. Crişan, nr . 25
Drobeta Turnu Severin
Mehedinţi
220012
Romania
Email: Această adresă de email este protejată împotriva boţilor de spam. Trebuie să activaţi JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: 0721-264143
Număr mobil: 0721-264143
http://www.speo-alpin.ro
Informaţie: Întâlnirea membrilor asociaţiei are loc în fiecare zi de Marţi ora 18.30 la sediul Asociaţiei

Descarcă informaţia ca şi vCard

E-Mail

Newsflash

Joi, 21 august 2014, Speo-Alpin MH a participat, alături de alte cluburi din România dar și din Slovenia, Polonia, Franța, Germania și Italia, în Peștera Ponicova, la un exercițiu de salvare organizat de Corpul Român Salvaspeo – CORSA în cadrul EuroSpeleo Forum Băile Herculane 2014.

Exercițiul SalvaSpeo a avut ca scop salvarea unui turist/speolog accidentat în partea de sud a peșterii, la intrarea dinspre Dunăre și scoaterea acestuia în siguranță cu ajutorul tehnicilor specifice salvatorilor speologi precum și preluarea acestuia de către serviciile medicale specializate ISU și SMURD.

Pestera Ponicova este o peșteră neamenajată în scop turistic, acest lucru având un impact potențial negativ asupra numeroaselor grupuri de vizitatori care parcurg cheile și galeriile acesteia.

 

O prezentare mai amplă puteți  găsi în  cadrul articolelor prezentate de RadioTeleviziunea SeverinDigi24 si speleoevent.ro

Actiune SalvaSpeo CORSA in Pestera Ponicova - Galerie foto