Speo-Alpin MH

Adresa:
Str. Crişan, nr . 25
Drobeta Turnu Severin
Mehedinţi
220012
Romania
Email: Această adresă de email este protejată împotriva boţilor de spam. Trebuie să activaţi JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: 0721-264143
Număr mobil: 0721-264143
http://www.speo-alpin.ro
Informaţie: Întâlnirea membrilor asociaţiei are loc în fiecare zi de Marţi ora 18.30 la sediul Asociaţiei

Descarcă informaţia ca şi vCard

E-Mail

Newsflash

Dacă e 7 Aprilie, e  NERA!

Venerabili căpitani de ambarcațiuni și stimați mateloți în căutare de aventură,

Doar cu Speo-Alpin MH, pe 7 Aprilie, anul curent și dis-de-dimineață, cu plecarea din parcarea Casei Tineretului din Drobeta Turnu Severin, la orele 5 - antemeridian și nu trecute de fix - va începe mult așteptata tură de rafting pe Nera.

Deplasarea se va face în mod organizat, urmând ca prima regrupare să aibe loc pe malul Nerei, în același loc bine știut, de unde se vor lansa toate obiectele plutitoare sau mai puțin plutitoare.

Coborârea va fi efectuată în stilul "liber ales", cu respectarea normelor în vigoare în ceea ce privește protecția și siguranța navigatorilor, avându-se în vedere - pe cât posibil - și protecția ambarcațiunilor.

Programul, ca în fiecare an:

  • Vineri: Coborâre pe Nera. Regrupare la confluența cu Beiul și cazare în Camping Valea Beiului;
  • Sâmbătă: cafeaua, tură pe Valea Beiului - păstrăvărie > Valea Beiului > Ochiul Beiului > Cascada Mare a Beușniței; foc de tabără;
  • Duminică: program liber și plecarea.

Pe toată durata programului, participanții sunt încurajați să se simtă bine, să facă multe poze (cine poate... și filmări) și să se bucure de soare(?), apă, verde și primăvară!

 

Pentru a vă confirma participarea, vă rugăm insistent să îl contactați pe Sandu Popa la tel. 0721 26 41 43.

Puteți obține informații suplimentare trimițându-ne un mesaj de pe pagina de Facebook a clubului Speo-Alpin MH, sau ne puteți suna:

Alexandru  Popa: 0721 26 41 43

Bogdan Mujescu: 0721 40 80 27